Južni Banat   Alibunar   Društvo   Najvažnije  

Opština Alibunar nagradila najbolje učenike

Predsednica opštine Alibunar, Zorana Bratić je u prisustvu direktora škola, nastavnika i roditelja nagradila najbolje učenike završnih razreda osnovnih škola i srednje škole sa teritorije opštine Alibunar.
Opština Alibunar nagradila najbolje učenike

FOTO: Opština Alibunar

Na prijemu, koji je ovim povodom organizovan u zgradi opštine Alibunar, opštinsko rukovodstvo je uz čestitke najboljim đacima poželelo sreću i uspeh kako u daljem školovanju, tako i u životu i radu.

U školskoj 2023/2024 godini devetoro učenika generacije dobilo je knjigu i novčanu poklon čestitku u iznosu od 20.000,00 dinara, dok je đacima koji su nosioci Vukove diplome uručena poklon knjiga i novčana čestitka u iznosu od 15.000,00 dinara.

Nagrađeni đaci generacije su: Vuk Miljojković, Sofia Mohan, Dajana Stanišković, Teodora Miul, Angela Paška, Helena Šćerba, Stefan Menger, Helen Andrea Sporea Trifu i Lazar Borojević.

Nagrađeni nosioci diplome „Vuk Karadžić“ su: Tatjana Stanković, Teodora Jevremović, Sofija Oparnica, Nikola Jovković, Filip Mohan, Alehandru Getejanc, Tijana Kračun, Filip Turkonje, Dunja Ljevnajić, Sofia Dora Filipović, Filip Popa, Ivana Ađi i Milica Markoski.

„Opština Alibunar je izrazito ponosna na uspeh i trud koji su ovi mladi ljudi uložili u svoje školovanje i nastojaće da i dalje pruža punu podršku svoj deci sa teritorije opštine Alibunar, jer je ulaganje u decu i njihov razvoj ne samo kroz obrazovanje, već i sport i kulturu, ulaganje u budućnost naše zemlje“, poručila je predsednica Bratić.