Pančevo   Pančevo   Društvo   Najvažnije  

Letnja berza ploča i diskova 21. jula u Dvorani Apolo

Dom omladine Pančevo i Udruženje kolekcionara gramofonskih ploča organizovaće Letnju Pančevačku berzu ploča i diskova u nedelju, 21. jula od 11 do 16 časova u Dvorani Apolo.
Letnja berza ploča i diskova 21. jula u Dvorani Apolo

FOTO: Dom omladine Pančevo

Ovaj jedinstveni događaj okuplja ljubitelje muzike i kolekcionare iz raznih gradova Srbije, uz bogat izložbeni program sa izlagačima iz cele zemlje. 

Posetioci će imati priliku da pregledaju, razmenjuju i kupe retke i vredne polovne ploče i diskove, kao i da se upoznaju sa drugim entuzijastima i stručnjacima iz ove oblasti.

Uz izložbeni deo, događaj će biti obogaćen muzičkim programom sa DJ-evima koji će puštati muziku sa gramofonskih ploča, čime će se stvoriti autentična atmosfera koja slavi zvuk vinila. Poseban šarm berzi dodaće i specijalni gosti iznenađenja, čija imena ćemo otkriti na samom događaju.

Berze ploča su već godinama popularne u velikim gradovima širom sveta, poput Londona, Njujorka i Berlina, gde okupljaju hiljade posetilaca i promovišu kulturu kolekcionarstva. Organizacija ovakvog događaja u Pančevu pruža priliku našem gradu da se pridruži ovoj globalnoj tradiciji i podstakne interesovanje za muziku na fizičkim formatima.

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za promociju kulture kolekcionarstva muzike na fizičkim formatima, kao i za podsećanje na važnost muzike u svakodnevnom životu.