Plandište   Sport   Najvažnije  

Plandište: Nova oprema za karatiste Agrobanata

U okviru realizacije Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju sporta na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, Karate klubu Agorbanat iz Plandišta odobrena su sredstva za unapređenje i razvoj sporta kod dece i omladine i projekti za razvoj sporta i afirmisanje žena u sportu. Ukupna vrednost odobrenih sredstava iznosi 280.000,00 dinara.
Plandište: Nova oprema za karatiste Agrobanata

FOTO: KK "Agrobanat" Plandište

Za realizaciju Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju sporta na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine izdvojeno je 87 miliona dinara. Javnom pozivu za realizaciji programskih aktivnost javilo se više od 400 saveza, sportskih klubova i sportskih udruženja, među kojima su sredstva odobrena i Karate klubu Agrobanat Plandište.

Odobrena sredstva po osnovu Javnog konkursa za finansiranje posebnih programa namenski se koriste za unapređenje sporta, afirmaciju mladih u sportu, promociju sporta i rekreacije kod dece i omladine i afirmaciju žena u sportu.

“Velika nam je čast što smo dobili priliku da ispred karate kluba Agrobanat iz Plandišta ove godine potpišemo dva ugovora i što su nam odobrena sredstva za razvoj i unapređenje sporta na teritoriji Opštine Plandište. Sredstva opredeljena po konkursima će mo iskoristiti za nabavku neophodne opreme, koja je potrebna za kvalitetniji i raznovrsniji sportki rad sa decom, kao i za njihov konstantan napredak. Veliku zahvalnost na realizaciji ovog projekta dugujemo Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu koji nas je prepoznao kao pouzdanog partnera, naročito kada su u pitanju rad sa decom i omladinom. Svakako da veliku zahvalnost za razvoj sporta i finansiranje programa u oblasti sporta dugujemo i lokalnoj samoupravi Opštini Plandište, koja na svaki način nastoji da pomogne sportskim klubovima na našoj teritoriji i svake godine izdvaja značajna sredstva za unapređenje sporta u Opštini Plandište”, istakao je Zoran Majkić trener Karate kluba Agrobanat Plandište.