Horoskop  

Horoskop

Šta danas kažu zvezde:
Horoskop

FOTO: Pixabay

OVAN

Vaša harizma i inteligencija su u punom sjaju. Stari poslovni partneri da će vam dobru ponudu. Osećate se odlično. 


BIK
Ono što vas je mučila U prethodnom periodu prestaće. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. 


BLIZANCI 
Imaćete dosta poslovnih mogućnosti.
Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Povedite računa o zdravlju.


RAK
Vaši planovi ne ispadaju onako kako ste vi to želeli, ne gubite nadu. Bračna partnerka je prilično neraspoložena pa joj nudite pomoć i podršku. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bubrezima.


LAV
Predstoji vam dosta buran period. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Možete imati problema sa srcem i plućima.


DEVICA
Budite uporni i ambiciozni. Bračna situacija je druga priča. Imate utisak da odnos stagnira duži vremenski period. Osećate se tromo.


VAGA

Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas značajan pomak. 


ŠKORPIJA

Posao vam ne ide od ruke. Poslovni planovi koje ste sa puno žara planirali padaju u vodu. Neophodna vam je podrška partnerke pa slobodno vreme provodite sa njom. 


STRELAC

Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu značajno izmaći kontroli.


JARAC

Spojili ste korisno i lepo. Raspoloženi ste za komunikaciju i obaveze vam ne padaju teško. Sa koleginicom neobavezno flertujete i uživate u opuštenoj poslovnoj atmosferi. Zdravlje je solidno.


VODOLIJA

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.


RIBE

Neraspoloženi ste zbog nestabilne finansijske situacije. Razmišljate o uzuimanju kredita ili pozajmice. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promene statusa. Što se tiče zdravlja glava je prilično osetljiva.