Kultura   Najvažnije  

Šesta Hip Hop radionica u Domu omladine Pančevo

Dom omladine Pančevo u saradnji sa bendom Iskaz u toku ove nedelje organizije šestu po redu "Hip Hop muzičku radionicu". Ona sad već predstavlja deo tradicije ove kulturne ustanove.
Šesta Hip Hop radionica u Domu omladine Pančevo

FOTO: Dom omladine Pančevo

Do sada je uspešno izvedeno 5 radionica kroz koje su prošle generacije mladih polaznika sa željom za kreativnim izrazom.
Segmenti stvaralaštva dotiču sfere poezije u vidu pisanja tekstova, zatim komponovanja, repovanja, pevanja, snimanja, produkcije, kao i video montaže.
Kroz pet generacija radionice je predstavljeno 5 video spotova, a ideja je da se kroz naredne generacije ovog neformalnog obrazovanja stvori celina, koja će biti krunisana audio i video izdanjem, pod pokroviteljstvom Doma omladine Pančevo. Suština radionica ostaje ista, a to je približavanje jedne popularne subkulture svim učesnicima i interesentima, bilo da su oni već ostvareni muzičari ili tek potencijalni tekstopisci, kompozitori i video/audio producenti.
Zainteresovani mogu da se prijave u inboxu fejsbuk stranice Hip Hop Radionica - Dom omladine Pančevo. Učešće na radionicama kao i do sada ostaje besplatno.

Izvor: Dom omladine Pančevo