Lepota i zdravlje  

Hit modni trendovi u 2022. godini!

Dizajneri najavljuju zanimljivu modnu godinu u kojoj će biti svega, od rok kombinacija, do onih elegantnih. 
Hit modni trendovi u 2022. godini!

FOTO: Pixabay

1.  Predimenzionirani komadi

Predimenzionirani modeli će vladati modnom scenom i u 2022. godini. Ovakve modele sigurno već imate u ormanu jer su hit poslednjih nekoliko godina. To je odlična ušteda za vaš budžet jer nećete morati da kupujete nove. 

2. Heklani komadi

Još jedan trend koji nastavlja da živi je heklana odeća. Bez heklane odeće 2022. je nezamisliva. Dobar savet je da sami dizajnirate garderobu i da je isheklate. Na taj način ćete uštedeti i dobiti potpuno unikatne komade koje nema niko drugi. Ako ne znate da heklate, lako možete naučiti uz pomoć saveta sa interneta.

3. Prozirne haljine

Dame koje vole zavodljivi luk biće oduševljene ovim trendom. Prozirne haljine koje diskretno otkrivaju siluetu će dominirati i to kroz sva godišnja doba. 

4. Mini suknje

Nosiće se oni modeli sa visokim strukom i ravnog kroja baš kao 70-ih. Ovo je definitivno komad u koji se isplati investirati.

5. Karirano

Više nego ikada ranije, karirano će biti u trendu i biće ga svuda! Kako na pantalonama, tako i na suknjama, majicama, košuljama, pa čak i na aksesoarima. Verujemo da će se mnogi obradovati ovom trendu, jer je karirano jedan od omiljenih dezena.

6. Zelena boja

Upečatljiva boja zbog koje će sve oči biti uprte u vas! Ove godine obavezno ponesite neki komad u zelenoj boji. 

7. Belo od glave do pete

Monohromatski stil je već nekoliko godina zaredom u trendu, a u 2022. godini zauzeće vodeće mesto. Posebno će biti moderne monohromatske kombinacije u beloj boji. Ovu kombinaciju nije jednostavno izneti, a pristajaće najbolje osobama koje pršte od samopouzdanja.

8. Šljokice

Što sjajnije, to bolje, pravilo je koje će dominirati tokom 2022. godine. Sa šljokicama ove godine nikako ne možete pogrešiti. Ukoliko ne želite da preterate, razbijte monotoni stajling jednostavnom torbicom sa šljokicama ili obujte upečatljive cipele ukrašene šljokicama.