Izbori 2022   Pančevo   Pančevo   Najvažnije  

GO SNS Pančevo: Ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića u Pančevu

Aleksandar Vučić dobio je ubedljivu podršku Pančevaca na jučerašnjim predsedničkim izborima, osvojivši 55,64% glasova birača koji su izašli na birališta u Pančevu. Istorijski rezultat od 36.750 glasova građana Pančeva. Srpska napredna stranka odnosno lista “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” dobila je podršku od 43,64% građana Pančeva koji su glasali.
GO SNS Pančevo: Ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića u Pančevu

FOTO: Info Pancevo

Čak 62,5 odsto odnosno 66.701 stanovnika Pančeva i naseljenih mesta iskoristilo je svoje ustavno pravo i izašlo na glasanje. Zadovoljni smo što su građani izašli u tolikom broju i potvrdili demokratsku prirodu srpskog društva.

Poverenici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu Marko Mladenović, Aleksandar Stevanović i Aleksandra Timotijević u zajedničkom saopštenju zahvalili su se građankama i građanima Pančeva koji su svojim izlaskom na birališta pokazali odgovornost i svoj glas dali predsedniku Aleksandru Vučiću, kao i listi koju predvodi na republičkim izborima.

- Jedino je pobeda Aleksandra Vučića garant mira i stabilnosti i znak da Pančevo i Srbija idu dalje u sigurnu i bolju budućnost. Građani su prepoznali ono šta je predsednik uradio ne samo za celu Srbiju, nego i za naše Pančevo. Za nas je ovo istorijski dan i pokazatelj kuda Srbija želi da ide. Naši sugrađani svedoci su odgovorne politike koju je Srpska napredna stranka na čelu s našim predsednikom Aleksandrom Vučićem u prethodnom periodu sprovodila. O našem radu dela govore. Ono što ostaje iza nas će ostati decenijama za našu decu ali i za naše unuke. Podrška građana Pančeva i cele Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci je podrška za razvoj i napredak Srbije, navodi se u saopštenju koje su potpisali poverenici Gradskog odbora SNS u Pančevu Marko Mladenović, Aleksandar Stevanović i Aleksandra Timotijević.

Inače, na teritoriji grada Pančeva je 106.713 birača evidentirano u Izvodu iz biračkog spiska koji su imali pravo glasa na izborima za narodne poslanike u Skupštini Republike Srbije i izborima za predsednika Republike Srbije.