Srbija  

Air Serbia: Od juna redovni letovi do Trsta i Bolonje

Od 2. juna, Air Serbia pokreće redovne letove od Beograda do Trsta, dok od 6, juna biće uspostavljena redovna linija na relaciji Beograd-Bolonja.
Air Serbia: Od juna redovni letovi do Trsta i Bolonje

FOTO: Pixabay

Letovi ka obe destinacije u Italiji će se obavljati tri puta nedeljno – do Trsta utorkom, četvrtkom i subotom, a do Bolonje ponedeljkom, sredom i petkom, saopšteno je iz ove kompanije.

Uvođenjem letova do Trsta i Bolonje, uz postojeće letove do Rima i Milana, Italija postaje tržište sa trenutno najvećim brojem destinacija do kojih Air Serbia saobraća iz Beograda.

– Odluka o uvođenju novih destinacija u Italiji rezultat je strateškog značaja obnove i jačanja našeg prisustva u jednoj od najposećenijih zemalja na svetu. Italija predstavlja izuzetno značajno tržište, kako za našu kompaniju, tako i za Srbiju, zbog bliskih ekonomskih veza između naše dve zemlje. Posebno nam je drago što uvodimo direktne letove do Trsta, grada sa najvećom srpskom dijasporom u Italiji, dok će letovi ka Bolonji dodatno doprineti jačanju naših kulturnih i ekonomskih odnosa sa Italijom – kažu iz kompanije.