Južni Banat   Vršac  

Apel Doma zdravlja u Vršcu

Broj pregleda kovid pacijenata na dnevnom nivou je veliki i zato Dom zdravlja Vršac apeluje na sve sugrađane koji dolaze da se testiraju u COVID ambulantu da budu strpljivi.
Apel Doma zdravlja u Vršcu

FOTO: Logo - Dom zdravlja Vršac

Kako bi svi pacijenti sa teritorije Grada Vršca, koji sumnjaju da su zaraženi virusom COVID-19, bili pravovremeno pregledani, Dom zdravlja će od sutra angažovati sve raspoložive lekarske ekipe. To znači da ambulante na selima u narednom periodu neće raditi. Jedino će raditi ambulante Uljma (ponedeljkom, sredom i petkom) i Izbište (utorkom i četvrtkom i to samo u prepodnevnoj smeni).

 Svakim danom od 7:00 do 22:00 radiće COVID ambulanta Doma zdravlja Vršac.

Nema mesta panici, jer će pacijenti koji imaju ozbiljnije simptome moći da odu na pregled i u toku noći.

U Službi opšte medicine Doma zdravlja Vršac mogu se pregledati svi pacijenti sa cele teritorije Grada Vršca koji imaju drugih zdravstvenih tegoba, koje nisu povezane sa infekcijom virusom COVID-19, i to svakog dana od 6:00 do 20:00, a tokom noći u ambulanti Hitne pomoći.

Iz Doma zdravlja Vršac apeluju na sve građane da se pridržavaju svih propisanih mera za sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19, kao i da se vakcinišu. Podsećaju da vakcinalni punkt u ambulanti Doma zdravlja, u ulici Dimitrija Tucovića 42, radi svaki dan osim nedelje od 7:00 do 13:00, kao i da u svakom trenutku ima dovoljan broj doza vakcina svih proizvođača. 

Izvor: Dom zdravlja Vršac