Najvažnije   Južni Banat   Alibunar  

Aktivisti SNS Alibunar očistili sneg u Janošiku, Vladimirovcu i Lokvama

Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Alibunar, iz mesnih odbora Janošik, Vladimirovac i Lokve, čistili su sneg u svojim mestima.
Aktivisti SNS Alibunar očistili sneg u Janošiku, Vladimirovcu i Lokvama

FOTO: SNS logo

 

Sneg koji je bio oko institucija od značaja očišćen je vrlo brzo. Raščišćeno je područje oko domova zdravlja, osnovnih škola, crkvi, kancelarija Mesnih zajednica. Osim toga aktivisti su pokazali da im čišćenje snega ne predstavlja, pa su tako pomogli starijim komšijama, koji ne mogu sami da očiste sneg ispred svojih zgrada.

 

Da bi smo našu okolinu i zajednicu u kojoj živomo promenili na bolje važno je da budemo složni i ujedinjeni, uvek. 

 Sloga je važna kako kroz male stvari, tako i one velike, izjavili su danas vredni aktivisti.

 

“Izuzetno je značajno to što smo solidarni i što Srpska napredna stranka jeste stranka koja gradi posebnu vezu empatije na kojoj počiva svako dobro koje raste. Danas smo zajedničkim snagama očistili sneg i prevashodno pomogli našim starijim sugrađanima kojima je važno da imaju pristup različitim institucijama u svojim mestima za svakodnevno funkcionisanje, nekom drugom prilikom ćemo ponovo imati aktivnosti koje će pomoći našim sugrađanima i tako ćemo dati svoj doprinos da ovo društvo bude jače, a naše mesto bolje mesto za život”, poručuju aktivisti Opštinskog odbora SNS Alibunar.