Južni Banat   Plandište   Društvo  

Plandište: Javni konkurs za prezentaciju urbanističkog projekta

Opštinska uprava Plandište i Odeljenje za prostorno planiranje, urbanizam, građevinarstvo, zaštitu životne serdine, komunalno stambene poslove, inspekcijske poslove i poljoprivredu otvorio je javni konkurs za prezentaciju urbanističkog projekta za urbanističko arhitektonsku razradu lokacije za izgradnju trfostanice 35/20 kV Planište 1.
Plandište: Javni konkurs za prezentaciju urbanističkog projekta

FOTO: Opština Plandište

Podnosilac zahteva za potvrđivanje urbanističkog projekata je preduzeće “MIDALA INVEST GROUP d.o.o. Vršac“ iz Pančeva, ulica Dimitrija Tucovića  br. 66, a stručni obraćivač urbanističkog projekata je preduzeće „Art Royal inženjerin“ iz Pančeva, Trg Slobode broj 1.

Javna prezentacija traje 7 dana počev od 08. maja 2022. godine, svakog radnog dana u vremunu od 10-12 sati.

Uvid u urbanistički projekat može se izvršiti u zgradi Opštine Plandište, ulica Vojvode Putnika broj 38. u Plandištu u Opštinskoj upravi Plandište i na sajtu Opštine Plandište.

Informacije i obaveštenja o prezentaciji možete dobiti na telefon broj 013/861-904 u vremenu od 10-12 sati u vremenu trajanja javne prezentacije od 7 dana, počev od dana od 08. maja 2022. godine.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu podneti primedbe na nacrt urbanističkog projekta, za vreme trajanja javne prezentacije, u pisanom obliku, Opštinskoj upravi Plandište – Odeljenju za prostorno planiranje, urbanizam, građevinarstvo, zaštitu životne serdine, komunalno stambene poslove, inspekcijske poslove i poljoprivredu putem pošte i pisarnice Opštinske uprave Plandište, ulica Vojvode Putnika 38. u Plandištu.