Južni Banat   Plandište   Najvažnije  

Plandište: Izgradnja pešačkih staza u naselju Velika Greda  

U naseljenom mestu Velika Greda nastavljeno je sa realizacijom projekta uređenja i sanacije putne infrastrukture, pristupnih saobraćajnica i trotoara. Celokupan projekat obuhvata pošljunčavanje i izlivanje pešačkih staza u ulici Petefi Šandora i Vojvode Mišića, ukupne dužine 970 metara.
Plandište: Izgradnja pešačkih staza u naselju Velika Greda  

FOTO: Opština Plandište

Tokom posete i obilaska radova predsednik opštine Plandište Jovan Repac razgovarao je sa prisutnim meštanima i predsednikom Saveta MZ Velika Greda o uslovima i načinima realizacije ovog projekta i planovima za dalje uređenje naselja Velika Greda.

- Zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa Savetom MZ Velika Greda uspeli smo da pokrenemo realizaciju ovog projekta i na taj način nastavimo sa radovima na sanaciji objekata javne namene. Objekti javne namene koriste svim meštanima i svima moraju biti dostupni pod jednakim uslovima i zato se trudimo da kroz realizaciju ovakvih projekata poboljšamo kvalitet usluge i našim sugrađanima omogućimo kvalitetnije trotoare i pešačke staze. Realizacija ovog projekta i sprovođenje ovakvih vrsta radova od velikog su značaja za unapređenje saobraćajne i komunalne infrastrukture i to će biti prioritet u narednom periodu, izjavio je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.