Južni Banat   Plandište  

Barice: U toku radovi na uređenju putne infrastrukture

U naseljenom mestu Barice, na teritoriji Opštine Plandište, u toku je izvođenje završenih su radova na uređenju putne infrastrukture asfaltiranjem dela ulice 2. Oktobar, krak prema mesnom groblju, ukupne dužine 250m, u sklopu izvođenja radova na sanaciji i ojačavanju putne infrastrukture i uređenju nedostajećih saobraćajnica prema objektima javne namene.
Barice: U toku radovi na uređenju putne infrastrukture

FOTO: Opština Plandište

Prema rečima predsednika opštine Pladnište Jovana Repca, uređenje delova lokalnih puteva i dugogodišnja sanacija nedostajećih saobraćajnica predstavljaju prioritet u narednom periodu, poseban akcenat stavlja na održavanje deonica puteva koji su vidno oštećeni, kako bi se sprečilo dalje propadanje i otklonila opasnost za nesmetano funkcionisanje saobraćaja.

“Realizacijom ovog projekta nastavlja se sa kontinuiranim radovima na povećanju opšte bezbednosti i sanacijom oštećenih kolovoza. Lokalna samouprava u okviru svog godišnjeg programa unapređenja saobraćajne infrastrukture predvidela je i uređenje puteva i krpljenje udarnih rupa koji će se realizovati tokom cele godine u svim naseljenim mestima na teritoriji Opštne Plandište. Radovi će se izvoditi prema utvrđenoj dinamici u skladu sa planom i programom. Površine koje je neophodno pokriti su velike i stoga je kontinuitet u realizaciji ovih radova od krucialnog značaja”, izjavio je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.