Servisna Informacija   Auto Moto  

Kod petlje Bubanj Potok u smeru ka Nišu usporen saobraćaj

Putnička vozila zadrzavaju se na graničnom prelazu Gradina dva sata na ulazu i izlazu iz zemlje, a sat na orelazu Horgoš prilikom izlaska iz zemlje, podaci su Uprave granične policije od 17:15 časova.
Kod petlje Bubanj Potok u smeru ka Nišu usporen saobraćaj

FOTO: Pixabay

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju sat, a teretna dva sata.

Na prelazu Gostun, na izlazu i ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je pola sata, na prelazu Špiljani, na ulazu zadržavanje je 50 minuta, a na Batrovcima, na izlazu i ulazu sat i po.

Na prelazu Šid putnička vozila čekaju sat i po prilikom ulaska u zemlju, dok na prelazu Sremska Rača teretna vozila čekaju sedam sati prilikom izlaska iz zemlje.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da se saobraćaj odvija usporeno na auto-putu E-75 kod petlje Bubanj Potok u smeru ka Nišu zbog više saobraćajnih nezgoda.

Takođe na delu auto-pita između petlje Pojate i petlje Paraćin saobraćaj se odvija usporeno u oba smera.

U toku su i radovi na proširenju naplatne stanice Obrenovac u smeru ka Beogradu i trajaće do 22. avgusta od 8 do 16 časova, a zbog toga će svakog dana dolaziti do naizmeničnog zatvaranja/otvaranja traka za manuelnu/elektronsku naplatu putarine. Radovi se ne izvode vikendom.

Na deonici Ćićevac – Jasika, u smeru ka Kraljevu zbog radova na Moravskom koridoru saobraćaj se preusmerava na devijaciju na 19.km, dvosmerno uz ograničenje brzine na 40km/h.

Zbog radova na popravci mosta preko Borske reke na deonici Bor – Zagrađe u mestu Slatina do 1. septembra saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.