Srbija   Servisna Informacija   Najvažnije  

Na Preševu na ulazu i izlazu iz zemlje čeka se dva sata

Na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta, a na izlazu je 120 minuta, podaci su Uprave granične policije.
Na Preševu na ulazu i izlazu iz zemlje čeka se dva sata

FOTO: MUP

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička i teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta, na prelazu Gostun, na ulazu i izlazu za sve kategorije vozila je 45 minuta, a na graničnom prelazu Špiljane, na izlazu, zadržavanje za sve kategorije vozila je 40 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama, pa se tako na deonici petlja Ub – petlja Lajkovac, u smeru ka Beogradu danas zatvaraju službeni prolazi nakon što su okončani radovi na održavanju kolovozne trake. Izlaz na petlji Ub, u smeru ka Beogradu, je otvoren za saobraćaj, a zatvorene su preticajne saobraćajne trake oba smera, u dužini od 200m.

U tunelu Trbušani, u oba smera u toku su do sutra do 9 sati radovi na završnom ispitivanju tunelskih cevi, zbog čega je zatvorena tunelska cev ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj tunelskoj cevi.

Na deonici Straža – Jasenovo u toku su radovi na pojačanom održavanju i trajaće do 31. oktobra uz naizmenično propuštanje vozila.

Kod Vjakovca, na deonici Pančevo – Vršac odvijaju se radovi na popravci mosta preko kanala Dunav – Tisa – Dunav, uz naizmenično propuštanje vozila.

Saobraćaj je obustavljen na deonici Brežđe – Divčibare, Krčmar – Divčibare, a obustava će trajati do 30. oktobra. Alternativni pravac: Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

U Zajecaru se u Ulici 7. septembar odvijaju radovi na sanaciji dela državnog puta u dužini od 500m i trajaće do 15. avgusta , a saobraćaj se odvija prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, uz eventualne kraće zastoje.