Najvažnije   Sport  

Savić: Odigrali smo jako i agresivno u Novom Sadu

Savić: Odigrali smo jako i agresivno u Novom Sadu

FOTO: FK Železničar

 
Igor Savić, trener Železničara posle pobede na gostovanju u Novom Sadu bio je vidno zadovoljan ostvarenim uspehom. Ovo je timu iz Pančeva bila prva pobeda u novoj sezoni i nema sumnje da će ovom putem i nastaviti. 
-Igrali smo protiv dobre ekipe Novog Sada, sa kvalitetnim pojedincima. Uprkos tome što su izgubili od IMT-a, znao sam da nam neće biti lako, pribojavao sam se njihove reakcije, jer je to skup zaista dobrih igrača. Sa druge strane mi smo odlično ušli u utakmicu. U prvom poluvremenu smo bili dobri, disciplinovani. Odigrali smo jako, agresivno, baš kao što smo se dogovorili pre meča - rekao je Igor Savić, trener Železničara.  

Zatim se šef struke osvrnuo i na drugi deo igre, koji nije bio tako dobar, ali su fudbaleri Železničara uspeli da sačuvaju stečenu prednost iz 4. minuta. Gol odluke delo je Aleksandra Simčevića.  
- U drugom poluvremenu Novi Sad je zaigrao bolje, dok su neki moji mlađi igrači “pogubili” glave. Ipak, uspeli smo da zaustavimo sve te napade domaćih, koji su krenuli dubinskim loptama da opterećuju našu zadnju liniju. To smo na kraju dobro odradili i po meni zasluženo pobedili. Važna su tri boda posle onako šokatnog poraza od Zlatibora - zaključio je Savić: