Južni Banat   Plandište  

Završne pripreme pred "Rock village" festival u Banatskom Sokolcu

U toku su završne pripreme za organizaciju čuvenog festivala rok muzike “Rock village” u Banatskom Sokolcu na teritoriji Opštine Plandište.
Završne pripreme pred "Rock village" festival u Banatskom Sokolcu

FOTO: Opština Plandište

Na ovogodišnjem festivalu "Rock village", koji će biti organizovan 12. i 13 avgusta u Banatskom Sokolcu, očekuju nas gostovanja najpopularnijih bendova rok muzike sa našeg prostora.

Ovaj popularni muzički festival, kao jedan od najvećih festivala u Vojvodini, pa i Srbiji, organizuje se polovinom avgusta već 17 godina.

Rock village je festival koji neguje različite muzičke pravce, ali je uglavnom popularna rok muzika, rege, bluz i fank muzika.

Od trenutka kada je osnovan davne 2005. godine, organizatori se trude da privuku neke od najpopularnijih bendova, pa su tokom godina na bini svirali najbolji od najboljih, čime ovaj festival godinama dobija na popularnosti i vremenom je izgradio kultni status najboljeg rok festivala.

Ove godine nastupaju YU grupa, Van Gog bend, Goran Bare i Majke, Obojeni Program, Buč Kesidi, Ajs Negrutin, Trigger, Sharks snakes i planes i mnogi drugi.