Najvažnije   Sport  

Savić i Đorđević optimisti pred duel Železničara u nedelju sa Trajalom

Savić i Đorđević optimisti pred duel Železničara u nedelju sa Trajalom

FOTO: FK Železničar

Fudbaleri Železničara posle pobede u Novom Sadu u dobrom raspoloženju dočekuju utakmicu sa Trajalom. Pokušaće izabranici Igora Savića da se iskupe publici na domaćem terenu za uvodni poraz od Zlatibora.  
U svakom slučaju igrači Železničara očekuju veliku podršku u nedelju od 17.30, kada u Pančevu dočekuju Trajal iz Kruševca.  

-Utakmicu sa Trajalom čekamo u dobrom raspoloženju. Kruševljani imaju odličan tim, kompaktan, sa iskusnim igračima koji su dugo na okupu. Biće to još jedan jako težak duel, ali verujem da će moji igrači biti na visini zadatka. Kompletni dočekujemo utakmicu, vratio nam se i Marko Jovanović i s nestrpljenjem čekamo početak – rekao je šef stručnog štaba Železničara Igor Savić. 

Bez obzira što je Trajal rival za svako poštovanje, ljubitelji fudbala u Pančevu i okolini očekuju pobedu i to prvu na domaćem terenu. Jedan od najboljih igrača Železničara, Aleksandar Đorđević, siguran je da će se njegov tim radovati na kraju utakmice. 

U ekipi je sjajna atmosfera i ako budemo zadržali odnos prema igri kao u prvom poluvremenu meča u Novom Sadu, verujem da ćemo osvojiti bodove protiv rivala iz Kruševca. Trajal je pokazao da ima kvalitet, u prvom kolu je preokrenuo rezultat i trijumfovao je na Banjici protiv Rada, a u prošlom kolu je na svom terenu izgubio od IMT-a i to u poslednjem minutu.  

Svesni su u Železničaru da su favoriti, ali da to moraju da pokažu i na terenu. 

-Gledamo sebe, hoćemo da uradimo dobar posao nedelju, da ostvarimo prvu pobedu na svom terenu i obradujemo navijače koje pozivam i ovoga puta da dođu u velikom broju i prisustvuju dobroj utakmici i našoj pobedi – istakao je Aleksandar Đorđević.