Srbija   Politika  

Predsednik Vučić: SNS i SPS na izbore odvojeno

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić dogovorili su se danas da na izbore izađu sa posebnim listama.
Predsednik Vučić: SNS i SPS na izbore odvojeno

FOTO: PančevoInfo

Iako je dogovoreno da na izbore izađu sa odvojenim listama, SNS i SPS će i posle izbora nastaviti da rade zajedno u Vladi Srbije i na nivou grada Beograda, ako im građani budu ukazali poverenje poručio je danas predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

„Uskoro će biti deset godina kako veoma uspešno sarađujemo, donosimo važne, teške odluke za Srbiju i njene građane. Mislim da smo mnogo toga dobrog ostavili našem narodu i zemlji“, objasnio je predsednik Vučić.

Predsednik je rekao da je odluka o tome da SNS i SPS izađu na izbore odvojeno doneta jer je uveren da će to dovesti do maksimizacije rezultata i privlačenje većeg broja birača za ono što je najbolje za zemlju.

„Pričali smo o tome kako i na koji način da u okviru programa „Srbija 2025“ i „Srbija 2030“ zajedničke vrednosti i ciljeve stavimo na pravo mesto i sve što smo do sada činili i radili da pronađemo još više snage i energije za važna i velika dela u budućnosti“, rekao je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je ovom prilikom rekao da je sutra veoma važan dan za našu zemlju. "Otvaramo autoput Čačak-Pakovraće, tako da smo približili Požegu, Užice i Zlatibor za još 11 kilometara. Rezultati pre svega. To je uspeh", poručio je Vučić.