Horoskop  

Horoskop

Horoskop

FOTO: Freepik

OVAN
Očekuje vas važan razgovor sa nekom osobom iz poslovnog okruženja koja će vam preneti bitne informacije.Postoje manji problemi između vas i voljene osobe.Proverite krvnu sliku.

BIK
Možete da očekujete manje probleme na polju finansija. Rešićete sve ako se budete oslanjali na svoj instinkt.Zainteresovani ste za neobaveznu vezu sa osobom koja vam se dopada.Mogući su problemi sa leđima.

BLIZANCI
Očekuje vas saradnja sa inostranstvom. Povoljan je dan za daleke puteve. Pred vama su neka važna dešavanja.Skupljate hrabrost da napravite prvi korak prema jednoj posebnoj osobi koja vam se dopada.Menjajte loše navike.


RAK
Vaši rezultati zavise samo od truda koji uložite u svoj posao. Važno je da se organizujete najbolje što možete.Došlo je vreme da odlučite da li želite da uđete u vezu sa osobom koja vam se udvara.Problemi sa leđima.

LAV
Potrebno vam je još dosta vremena kako biste mogli da sprovedete u delo sve ono o čemu ste maštali.Ne odustajete lako i želite da pridobijete pažnju jedne zanimljive i atraktivne osobe.Povedite računa o tome da jačat svoj imunitet.

DEVICA
Imate utisak da o vama kruže neke netačne glasine. Potrudićete se da promenite mišljenje svoje poslovne okoline.Potrebno je da pronađete način da budete otvoreniji u kontaktu sa voljenom osobom.Manji problemi sa nogama.


VAGA
Očekuje vas opuštena atmosfera na poslovnom planu. Nećete imati preveliki broj obaveza, a odnos sa kolegama je odličan.Moguće je da voljena osoba smatra da imate neka preterano stroga pravila.Iscrpljeni ste.

ŠKORPIJA
Neophodno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da budete prihvaćeni od strane istog.Partner vam je veran i posvećen. Osećate se zadovoljno.

JARAC
Moguće je da niste sasvim zadovoljni situacijom na ovom polju ali ćete dati svoj maksimum da to poboljšate.Bolje vreme za vas dolazi. Moguće je da između vas i voljene osobe nije baš sve idealno.Moguće je da ste pod stresom.

STRELAC
Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni poslu, uslediće neke posledice. Potrudite se da menjate svoj stav.Deluje vam da voljena osoba više nema ista interesovanja kao i vi.Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA
Moguće je da niste sigurni koji bi trebao da bude vaš sledeći poslovni korak.Partner pokazuje ljubomoru i smatrate da to nije uredu. Ne trpite nikakav vid kontrole.Problemi sa nesanicom.

RIBE
Potrebno vam je da vas razumeju i prihvate takve kakvi jeste. Partner nije zadovoljan vama koliko bi trebalo.Problemi sa kostima.