Južni Banat   Bela Crkva  

Veliki uspeh podvodnih fotografa KPA "Bela Crkva"

Takmičari Кluba za podvodne aktivnosti “Bela Crkva” ostvarili su uspeh u pojedinačnom i ekipnom nastupu na Međunarodnom kupu u podvodnoj fotografiji “Lukavac 2022”.
Veliki uspeh podvodnih fotografa KPA "Bela Crkva"

FOTO: KPA Bela Crkva

Takmičenje je održano jezeru Kop Šićki Brod kod Tuzle, a učestvovalo je 12 ekipa i oko 50 podvodnih fotogarafa u kategoriji DSLR i Kompakt aparata.

Dominirao je član KPA “Bela Crkva” Aleksandar Pejčić sa osvojenim prvim mestom (Riba) i jednim drugim mestom (Makro), kao i proglašenom najboljom fotografijom takmičenja što mu je donelo i prvo mesto u ukupnom plasmanu Кompakt aparata.

Ništa slabiji nije bio Igor Obradović koji je prvim mestom (Makro) i petim mestom (Riba) skupio dovoljno bodova da u ukupnom plasmanu Кompakt aparata zauzme treće mesto.

Marija Кerkez se plasirala na sedmom mestu i Dragan Perašević na devetom mestu, što je veliki uspeh - imati četiri takmičara u prvih deset.

Nikola Nešković je takmičenje završio na trinaestom mestu i time upotpunio celokupnu sliku takmičara iz Bele Crkve.

Pojedinačan uspeh takmičara doprineo je da se u ekipnom plasmanu Кlub za podvodne aktivnosti “Bela Crkva” nađe na pobedničkom postolju i drugom mestu od deset prijavljenih klubova na takmičenju.

Sve čestitke idu domaćinima na odlično organizovanom takmičenju i članovima KPA “Bela Crkva” na ovom izuzetnom uspehu.