Sport  

Tadić: Kada ste stranac u nekoj zemlji, ne postignete gol, onda ste uvek na udaru

Tadić: Kada ste stranac u nekoj zemlji, ne postignete gol, onda ste uvek na udaru

FOTO: FC Ajax


Jeste duel sa Švedskom u prvom planu, ali osvrnuo se kapiten reprezentacije Srbije i na kritike Vesli Snajdera na račun njegove forme. Čini se da to nije mnogo uticalo na samopouzdanje srpskog asa. 

- Kada ste najstariji u ekipi i kada ste kapiten, naravno da to nekima ne odgovara. Pogotovo kada ste stranac u nekoj zemlji... Pogotovo ako ne postignete gol ili ne namestite, i uvek ste vi na udaru. I to je normalno. Igrači sa najviše kvaliteta treba da preuzmu odgovornost i kada treba i kada ne treba. Potrebno je da znaš ko si i šta si, treba da ostaneš gladan i željan uspeha. To je najvažnije - poručio je Tadić koji je inostranim medijima odgovarao na pitanje o duelima sa Švedskom i Norveškom:

- Želimo da pobedimo na obe utakmice, septembar je dobar mesec za igranje jer smo tek na početku sezone. Srećni smo što smo ovde, radujemo se utakmicama, nebitno da li je Liga nacija ili Mundijal. Najvažnije je da pobeđujemo. Ovo je sjajna generacija, selektor je napravio sjajnu hemiju i to je najvažnije. Zbog toga i dolaze rezultati, samo treba da nastavimo tim ritmom - rekao je Tadić.