Pančevo   Pančevo   Društvo  

Re:connect festival u Pančevu

Na Tamiškom keju kod Svilare u Pančevu, pod sloganom “Umetnost i kultura u službi održivosti” danas se održava drugi deo festivala Re:connect. Program je besplatan i počinje u 17 časova.
Re:connect festival u Pančevu

FOTO: CWP Global

Drugi deo Re:connect festivala, u organizaciji kompanije CWP, a uz podršku Grada Pančeva, Turistička organizacije grada Pančeva i kompanije Pan Energy, donosi uzbudljiv program, koji za cilj ima predstavljanje umetničkih projekata kojima je bitna tema zaštita životne sredine. 

PROGRAM: 

17.00 - Mini bazar, na kojem će lokalna udruženja predstaviti svoje proizvode i inicijative (Udruženja žena “Dolovke” i “Novoseljanke“ / „Boboacele”, udruženje građana ''Panonka'', udruženje ''Na pola puta'', Udruženje obolelih od multiple skleroze ''Pančevo MS'', Udruženje žena "Glogonjke", Sinhro Hub, MOSSS-Pančevo)  

18.00 - FFM podkast uživo sa Dunjom Jovanović, kojoj će u debati na temu mode biti gosti Nenad Radujević, direktor modnog studija Click iz Beograda i Nataša Gligorijević, direktorka Centra za održivi razvoj. 

19.00 - Projekcija filma ''RiverBlue'', koji donosi svest o uništavanju nekih od najvitalnijih svetskih reka kroz proizvodnju naše odeće, ali i inspiriše gledaoce i nudi rešenja ka boljoj i čistijoj budućnošču u modnoj industriji.  

21.00 - koncert pančevačkog benda Buč Kesidi.

Ulaz za sve programe je besplatan, potrebno je samo da se registrujete pre dolaska na sam festival, putem ovog linka: RE:CONNECT ULAZNICE.