Južni Banat   Plandište   Društvo  

Radni sastanak komesara za izbeglice i migracije i predsednika Opštine Plandište

U zgradi Komesarijata za izbeglice i migracije održana je trening obuka za poverenike i zamenike poverenika civilne zaštite, kojoj su prisustvovali i komesar za izbeglice i migracije Nataša Stanisavljević, predsednik Opštine Plandište Jovan Repac, predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, poverenici i saradnici na ovom programu.
Radni sastanak komesara za izbeglice i migracije i predsednika Opštine Plandište

FOTO: Opština Plandište

Tokom svog obraćanja prisutnima predsednik Opštine Plandište Jovan Repac pohvalio je odličnu saradnju koju lokalna samouprava ima sa Komesarijatom za izbeglice i migracije.

- Tokom realizacije ovog projekta obezbedili smo do sada 38 kuća, kao i građevinski materijal za opremanje istih. Opština Plandište je uvek bila dobar domaćin svojim gostima i uvek će nam biti zadovoljstvo da poželimo dobrodošlicu i da ugostimo učesnike i saradnike na ovim trening obukama i prezentacijama koje se organizuju u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Pladnište.

U nastavku programa predstavnici komesarijata i lokalne samouprave obišli su sve učesnike na ovom projektu i prisustvovali su prezentacijama koje je organizovao Nacionalni trening centar i centar za LAP.