Sport  

Partizan poražen od Dinama iz Moskve

Partizan poražen od Dinama iz Moskve

FOTO: FK Partizan

 

Fudbaleri Dinama iz Moskve savladali su Partizan sa 2:1 u prijateljskom meču u Antaliji. Rusi su u petom minutu došli do prednosti preko Fomina, a potom je strelac za crno-bele u trećem pripremnom meču u Turskoj bio Natho u 65. U 88. minutu rezervista Galkin pogodio je za konačnih 2:1. Partizan je odigrao dobar meč, viđeno je nekoliko dobrih prilika  u kojima se istakao golman Dinama Šunjin, ali treba istaći i da je Popović imao tri sjajne intervencije.

Puleni Aleksandra Stanojevića u prvom meču u Antaliji su pobedili makedonski Tikveš sa 2:1, da bi u drugom duelu bili poraženi od turskog Bašekšehira sa 1:0.

Partizan je protiv Dinama nastupio u sastavu: Popović, Živković, Miletić, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Jojić, Marković, Jović, Baždar, Milovanović. U drugom delu igre šansu su dobili Rikardo, Terzić, Natho, Pavlović, Lutovac, Saničanin i Menig.

Za ruski tim meč su počeli Šunjin, Varela, Osokin, Kutitski, Laksal, Moro, Fomin, Sulakvelize, Smolov, Gladišev, Makarov. U drugom poluvremenu priliku su dobili Tjukavin, Paršivljok, Skopincev, Ces, Žukovski i Galkin.

Do kraja priprema Partizan će 5. februara igrati protiv gruzijskog.