Srbija   Ekonomija  

Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih porodica na teritoriji AP Vojvodine

Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu raspisuje Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih porodica na teritoriji AP Vojvodine.
Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih porodica na teritoriji AP Vojvodine

FOTO: Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu/Logo

Pravo na učešće po ovom Javnom pozivu mogu ostvariti učenici ili njihovi roditelji koji su imali ili imaju u skladu sa zakonom status izbeglih, prognanih ili raseljenih lica na teritoriji Republike Srbije, a imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji AP Vojvodine. Javni poziv odnosi se na redovne učenike srednjih škola koji pohađaju prvi, drugi, treći ili četvrti razred srednje škole a koji se prijave na Javni poziv od 01. februara do 28. februara 2022. godine.

Ovim Javnim pozivom pravo na finansijsku pomoć ostvariće sto (100) najuspešnijih učenika.

Prijava na Javni poziv u vidu propisanog obrasca, može se dobiti u prostorijama Fonda, Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 25, ili preuzeti sa sajta fondirpvojvodine.rs .

Za dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom možete se obratiti Fondu na broj telefona: 021/475 4 295 ili na mejl: uprava@fondirpvojvodine.rs .