Auto Moto   Srbija  

Stanje na putevima i graničnim prelazima

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila. Teretna vozila čekaju na Horgošu, Batrovcima, Šidu i Kelebiji pet sati, a na prelazu Bogojevo sat vremena.
Stanje na putevima i graničnim prelazima

FOTO: Piqsels

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Auto-moto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima navodi da će se do 11. novembra na deonici petlja Ražanj – petlja Aleksinački rudnici u smeru Niš-Beograd zbog radova na pojačanom održavanju leve kolovozne trake saobraćaj preusmeriti u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd – Niš u dužini od 11 kilometara.

Do 1. decembra do 17 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na petlji Lapovo, a za saobraćaj će zbog toga biti zatvorene vozna i zaustavna traka u oba smera, kao i uključenje iz Lapova za Niš.

Produžava se do 7. novembra izmena režima saobraćaja na deonici petlja Grdelica – petlja Predejane, kod mesta Palojce, u smeru Preševo – Niš, zbog radova na izradi dilatacija na mostovima preko Južne Morave.

Radovi se izvode u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom u dužini od 3 kilometra.

Do 15. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza na delu auto-puta E-70, na deonici Pećinci – Šimanovci, u smeru ka Beogradu.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, u smeru ka Beogradu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru ka Šidu, između službenih prolaza.