Sport   Pančevo   Srbija  

Časopis za sve ljubitelje skijanja ,,SkiYu”

Za sve koji vole skijanje i odmor na planini pokrenut je časopis ,,SkiYu” koji će na jednom mestu sadržati trendove u ovom sportu, ali i sve o destinacija, najboljoj lokalnoj hrani,  zanimljivim prirodnim i istorijskim atrakcijama u blizini ski-centara. Ovaj regionalni skijaški magazin je dvojezični i pokriva olimpijske centre u svih šest država bivše Jugoslavije. 
Časopis za sve ljubitelje skijanja  ,,SkiYu”

FOTO: Rtv Pančevo

 

Skijanje je za neke ljude način života. Sve je veći broj onih koji uživaju u zimskim sportovima, a za pasionirane obožavaoce i ljubitelje snega i planine ,,Color media communications” u saradnji sa Olimpijskim centrom ,,Jahorina” pokrenuo je ,,SkiYu”, prvi regionalni skijaški magazine čije je prvo izdanje svečano predastavljeno.

Magazin ,,SkiYu” zamišljen je kao jednogodišnje izdanje u kome će se skijaši informisati o novostima vezanim za destinacije i opremu, a časopis se već našao u novinarnicama širom regiona, a takođe je pripremljeno i njegovo digitalno izdanje. Trenutno je u toku štampanje novog kontigenta, jer je planiran tiraž rasprodat.

Aktivan odmor, svež vazduh i boravak u prirodi samo su neke od prednosti koje navode ljubitelji ovog sporta, ali i još po nešto.

Svima koji vole skijanje i odmor na planini ovaj luksuzni magazin na 200 strana predstavljaće svojevrsni vodič za narednu zimsku sezonu, a iz OC ,,Jahorina” pozivaju sve da posete ovo popularno Balkansko skijalište od 1. do 5. decembra kada se održava ovogodišnji ,,Ski opening”, najavljuju brojne muzičke goste i naravno, dobar provod.

Izvor: RTV Pančevo